1199

Panko Bułka tarta 400 g

Bez dodatku chemicznych środków konserwujących. Absorbuje minimalną ilość tłuszczu!

Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,4
    Białko (g)14
    Błonnik (g)2,4
    w tym cukry (g)3,5
    Węglowodany (g)74
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,6
    Tłuszcz (g)1,6
    Wartość energetyczna (kcal)372
    Wartość energetyczna (kJ)1576

    Składniki

    • sól
    • drożdże
    • woda
    • mąka pszenna
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób użycia: 1. Obtoczyć surowiec w mące 2. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (konsystencja ciasta naleśnikowego) 3. W tak przygotowanym cieście zanurzyć surowiec 4. Dokładnie obtoczyć w panierce Panko 5. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. O marce

    Spróbuj także: Temputa 500 g Tempura 1000 g

    Opis produktu

    Bez dodatku chemicznych środków konserwujących. Absorbuje minimalną ilość tłuszczu!

    Kontakt

    Delta-Mar Sp. z o.o.

  4. Marka

    Panko

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Bułka tarta typu japońskiego.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Panko
  5. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
Reklama