799

Proste Historie Pierogi z kapustą i grzybami 450 g (16 sztuk)

Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami uwielbiają wszyscy! Delikatne, miękkie ciasto, pyszne nadzienie i aromatyczne przyprawy – oto sekrety udanych pierogów. Z PROSTYMI HISTORIAMI w kilka chwil można rozkoszować się wyrazistym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, pieczarek i podgrzybków.
Reklama

Informacje o produkcie

  1. reference_intake_statement

    • Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

    Pozostałe informacje o wartościach odżywczych

    Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

    Obliczona wartość odżywcza

    Wartość odżywcza produktu w porcji 225 gna 100g
    Sól (g)1,80,78
    Białko (g)125,1
    w tym cukry (g)4,72,1
    Węglowodany (g)6529
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)1,10,5
    Tłuszcz (g)5,22,3
    Wartość energetyczna (kcal)365162
    Wartość energetyczna (kJ)1526678

    Informacje o alergenach

    Mogą zawierać mleko, soję i seler.

    Składniki

    • Zawartość nadzienia: 40 %
    • nadzienie: kapusta kiszona (30 %) (kapusta biała, sól), kapusta biała (30 %), podgrzybek brunatny (18 %), pieczarki (7 %), cebula, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), błonnik pszenny, sól, cukier, skrobia, olej rzepakowy, przyprawy, borowik szlachetny suszony (0,4 %)
    • ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól, kurkuma
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przepisy

    Pierogi z kapustą i grzybami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierogi z kapustą i grzybami okraszone domowym smalcem Roztop słoninę z dodatkiem jabłek, cebuli i majeranku, polej pierogi. Pierogi z kapustą i grzybami w buraczanym sosie Ugotuj 3 średnie buraki, zmiksuj z sokiem jabłkowym oraz czosnkiem i polej sosem ugotowane pierogi. Kolejny pomysł? W młynku do pieprzu zmiel suszone grzyby, rozmaryn, pieprz i sól i posyp ugotowane pierogi.

    Przechowywanie

    Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.

    Przygotowanie i stosowanie

    Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Zamrażać

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować we wrzątku - Od postaci zamrożonej
  3. s_eo_metatag

    • grzyby
    • kapusta
    • pierogi
  4. Opis produktu

    Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami uwielbiają wszyscy! Delikatne, miękkie ciasto, pyszne nadzienie i aromatyczne przyprawy – oto sekrety udanych pierogów. Z PROSTYMI HISTORIAMI w kilka chwil można rozkoszować się wyrazistym smakiem naturalnie kiszonej kapusty, pieczarek i podgrzybków.

    Logotypy stron trzecich

    Wstęga Möbiusa

    Dodatkowe informacje

    Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.

    O marce

    Marka "Proste Historie" mówi o domu w którym pachnie dobrym jedzeniem. Namawia konsumentów do wspólnego celebrowania przyjemności i wspólnych posiłków. To naturalność, świeżość, proste produkty, to możliwość stworzenia własnego dania ze zdrowych składników.

    Kontakt

    Iglotex SA

  5. Dodatki

    • konserwanty - Nie zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  6. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Pierogi z kapustą i grzybami. Produkt głęboko mrożony.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Proste Historie

    Cechy

    • naturalnie kiszona kapusta
    • dużo grzybów w nadzieniu - 25 %
    • cienkie, delikatne ciasto
    • bez konserwantów

    Marka producenta

    • Marka - Iglotex

    Marka

    Proste Historie

Reklama