Reklama
1499

Morliny Kiełbasa podwawelska 520 g - Oferta archiwalna

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2
    Białko (g)14
    w tym cukry (g)2
    Węglowodany (g)2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)8
    Tłuszcz (g)20
    Wartość energetyczna (kcal)244
    Wartość energetyczna (kJ)1012

    Informacje o alergenach

    Może zawierać seler i gorczycę.

    Składniki

    • jelito wieprzowe (osłonka jadalna)
    • aromat dymu wędzarniczego
    • substancja konserwująca: azotyn sodu
    • ekstrakty przypraw
    • przyprawy
    • przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
    • wzmacniacz smaku: glutaminían monosodowy
    • cukier
    • białko wieprzowe
    • stabilizatory: trifosforany, polifosforany
    • białko sojowe
    • mąka pszenna
    • sól
    • woda
    • mięso wieprzowe 80 %
  2. Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Dodatki

    • konserwanty - Zawiera
    • MSG (glutaminian) - Zawiera
    • Smaki / Aromaty - Zawiera
    • Wzmacniacze smaku - Zawiera
    • Przeciwutleniacze - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Zawiera
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  4. O marce

    Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny

    Kontakt

    Animex Foods sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kiełbasa podwawelska. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Morliny

    Cechy

    • 80 % mięsa wieprzowego
    • produkowane w Polsce

    Marka

    Morliny

Reklama