20% taniej!
799Dr. Oetker Feliciana Classica Pizza z szynką i pieczarkami 340 g
Tajemnica pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii. Szynka delikatna, z niską zawartością tłuszczu Ser używamy sera bez barwników Zakwas pszenny to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję Pieczarki Używamy młodych pieczarek, dostarczanych tuż po zbiorach Pomidory do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów Przyprawy zostały poddane suszeniu by zachowały swój wyjątkowy smak i zapachWłącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Informacje o produkcie
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
1 porcja (1 pizza) (340 g) zawiera: Wartość energetyczna 3113 kJ / 738 kcal / 37.00% Energia w 100 g 916 kJ / 217 kcal Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza 1 porcja (1 pizza) = 340 g na 100g Sól (g) 3,6 1 Białko (g) 31 9,1 Błonnik (g) 6,1 1,8 w tym cukry (g) 14 4 Węglowodany (g) 112 33 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 9,6 2,8 Tłuszcz (g) 17 5 Wartość energetyczna (kcal) 738 217 Wartość energetyczna (kJ) 3113 916 Informacje o alergenach
Możliwa obecność: GORCZYCA.
Składniki
- barwnik (karoteny)
- aromat
- środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
- regulator kwasowości (fosforan monowapniowy)
- zioła
- przyprawy
- substancja zagęszczająca (guma guar)
- emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym)
- ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO
- bazylia
- olej rzepakowy
- sól
- suszony zakwas PSZENNY (produkty przemiału PSZENICY, słód PSZENNY)
- cukier
- tłuszcz palmowy
- drożdże piekarskie
- 4,4 % koncentrat pomidorowy
- 8,2 % pieczarki
- 9,7 % szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, białko SOJOWE, sól, glukoza, cukier, stabilizatory (polifosforany, trifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu))
- 9,9 % SER MOZZARELLA
- woda
- mąka PSZENNA