Reklama
319

Czaniecki Kokardka 5 jajeczny makaron 250 g - Oferta archiwalna

Informacje o produkcie

  1. Składniki

    • woda
    • jaja 5 sztuk na kilogram mąki (21,3 %)
    • semolina (kaszka z pszenicy durum)
    • kasza pszenna makaronowa
  2. Przygotowanie i stosowanie

    Sposób gotowania: na każde 100 g produktu zagotować 2 litry posolonej wody, wrzucić makaron - gotować 9 minut. Następnie makaron przecedzić, polewając zimną wodą.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu./

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Kontakt

    Czanieckie Makarony sp. z o.o.

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Czaniecki makaron 5 jajeczny popularny

    Marka standaryzowana

    • Marka - Czaniecki

    Marka

    Czaniecki

Reklama