Tagi
Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z warzywami 230 g - oferty i gazetki promocyjne
Japońskie smaki
Historia pierożków Gyoza w japonii sięga odległego XVI wieku. Te niewielkie pierożki tradycyjnie podaje się na przystawkę, obowiązkowo z małą miseczką sosu sojowego i je "na raz". Zainspirowani niezwykłym smakiem pierożków Gyoza postanowiliśmy przygotować recepturę i zaprosić japońskie smaki do polskich kuchni.
W czym tkwi sekret pierożków gyoza.
Po pierwsze...
Warzywa starannie dobrane i skomponowane, zapewniają produktowi wyjątkowe walory smakowe.
Po drugie...
Przyprawy! Idealnie skomponowane nadają azjatyckiego charakteru.
Po trzecie...
Ciasto! Odpowiednia kompozycja składników i sposób przygotowania tworzą niezwykle delikatne i elastyczne ciasto, które rozpływa się w ustach.
Po czwarte...
Receptura! Z pomocą japońskiego szefa kuchni opracowaliśmy recepturę warzywnego farszu, kompozycji przypraw i odpowiedniej konsystencji ciasta, osiągając idealny smak pierożków Gyoza.
Farsz do pierożków jest przygotowany z kapusty białej, marchwi, pora, cebuli z dodatkiem aromatycznych przypraw. Powstaje z tego bardzo subtelne w smaku nadzienie.
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Go Asia Smak Japonii Pierożki gyoza z warzywami 230 g". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 1,2 Białko (g) 3,1 w tym cukry (g) 2,9 Węglowodany (g) 23 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,4 Tłuszcz (g) 3,6 Wartość energetyczna (kcal) 143 Wartość energetyczna (kJ) 603 Informacje o alergenach
Produkt może zawierać: sezam.
Składniki
- błonnik z łuski babki jajowatej
- błonnik grochowy
- błonnik pszenny bezglutenowy
- laktoza (z mleka)
- ekstrakty przypraw
- jaja w proszku
- cukier
- aromaty
- przyprawy
- sól
- olej rzepakowy
- sos sojowy (woda, sól, ziarna soi, pszenica)
- stabilizatory - E 1412, E 466, E 415
- skrobia ziemniaczana
- woda
- mąka pszenna
- warzywa 52 % (kapusta biała, marchew, por, cebula)