Reklama
379

Serovia Ser dojrzewający typ holenderski naturalnie wędzony dymem 135 g - Oferta archiwalna

Serovia #3 to ser typu holenderskiego, który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i poddany ściśle kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem z drewna bukowego i olchowego. Słonawy smak wspaniale komponuje się z różnymi dodatkami na kanapkach. Jednolita struktura z delikatną skórką sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło, np. grillowanie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.

Informacje o produkcie

  1. Pozostałe informacje o wartościach odżywczych

    Zawartość laktozy ≤0,01 g/100 g.

    Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Wapń (mg)996
    Sól (g)1,5
    Białko (g)26
    w tym cukry (g)0,5
    Węglowodany (g)0,5
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)17
    Tłuszcz (g)26
    Wartość energetyczna (kcal)340
    Wartość energetyczna (kJ)1413

    Składniki

    • barwnik - karoteny
    • kultury bakterii mlekowych
    • podpuszczka mikrobiologiczna
    • stabilizator - chlorek wapnia
    • sól
    • mleko pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 1

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać

    Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania

    Pakowane w atmosferze ochronnej

  3. Dodatki

    • konserwanty - Nie zawiera
    • Barwniki - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Bez laktozy

  4. Oświadczenia żywieniowe

    wysoka zawartość wapnia

    Dodatkowe informacje

    Wsłuchaj się w ten smak! www.serovia.pl

    Pozostałe informacje

    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    O marce

    Serovia Filharmonia smaku

    Opis produktu

    Serovia #3 to ser typu holenderskiego, który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i poddany ściśle kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem z drewna bukowego i olchowego. Słonawy smak wspaniale komponuje się z różnymi dodatkami na kanapkach. Jednolita struktura z delikatną skórką sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło, np. grillowanie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.

    Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    Kontakt

    Lumiko Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Wędzony ser dojrzewający, tłusty.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Serovia

    Cechy

    • wysoka zawartość wapnia
    • bez konserwantów i laktozy
    • 100 % z polskiego mleka
    • wędzony dymem olchowo-bukowym
    • Produkt polski

    Marka

    Serovia

Reklama