209

Polmlek Mozzarella

Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)1,25
    Białko (g)26
    w tym cukry (g)1
    Węglowodany (g)2,4
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)13
    Tłuszcz (g)20
    Wartość energetyczna (kcal)294
    Wartość energetyczna (kJ)1223

    Składniki

    • kultury bakterii kwasu mlekowego
    • podpuszczka mikrobiologiczna
    • sól
    • MLEKO pasteryzowane
  2. Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od 2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 3 dni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. contact_address

    ul. Modlińska 310/312, 03-152 Warszawa

    Kontakt

    Polmlek Sp. z o.o.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ser mozzarella.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Polmlek

    Marka

    Polmlek

Reklama