
399
Makarony Kopcza Makaron tagliatelle z grzybami leśnymi 400 g - Oferta archiwalna
W tym opakowaniu znajduje się wyjątkowy makaron wyprodukowany metodą walcowania, która jest najbliższa do makaronu wałkowanego w domu. Zwróć uwagę, że nasz makaron jest matowy, jego powierzchnia jest inna niż większości, jest chropowata z właściwym stopniem porowatości, dzięki czemu żaden sos z niego nie spłynie. Sos i nasz makaron tworzą jedność smaku. Czysta etykieta tylko dwa składniki Każda wstążeczka tego makaronu została wycięta z ciasta w metodzie Pasta Sfoglia jest to jedyna, oryginalna metoda wałkowania makaronuWłącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,01 Białko (g) 11 w tym cukry (g) 0,5 Węglowodany (g) 75 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,1 Tłuszcz (g) 0,5 Wartość energetyczna (kcal) 348 Wartość energetyczna (kJ) 1478 Informacje o alergenach
W zakładzie stosowane są jaja.
allergen_tag_text
Informacja dla alergików: Patrz składniki zaznaczone pogrubioną czcionką.
Składniki
- woda
- grzyby leśne (maślak, borowik) 4 %
- mąka pszenna