399

Makarony Kopcza Makaron tagliatelle z grzybami leśnymi 400 g - Oferta archiwalna

W tym opakowaniu znajduje się wyjątkowy makaron wyprodukowany metodą walcowania, która jest najbliższa do makaronu wałkowanego w domu. Zwróć uwagę, że nasz makaron jest matowy, jego powierzchnia jest inna niż większości, jest chropowata z właściwym stopniem porowatości, dzięki czemu żaden sos z niego nie spłynie. Sos i nasz makaron tworzą jedność smaku. Czysta etykieta tylko dwa składniki Każda wstążeczka tego makaronu została wycięta z ciasta w metodzie Pasta Sfoglia jest to jedyna, oryginalna metoda wałkowania makaronu
Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,01
    Białko (g)11
    w tym cukry (g)0,5
    Węglowodany (g)75
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,1
    Tłuszcz (g)0,5
    Wartość energetyczna (kcal)348
    Wartość energetyczna (kJ)1478

    Informacje o alergenach

    W zakładzie stosowane są jaja.

    allergen_tag_text

    Informacja dla alergików: Patrz składniki zaznaczone pogrubioną czcionką.

    Składniki

    • woda
    • grzyby leśne (maślak, borowik) 4 %
    • mąka pszenna
  2. Przepisy

    Pomysł na szybkie danie 1. Ugotuj makaron grzybowy idealny jako danie główne oraz do zup. 2. Dodaj ulubione dodatki np: ryba, warzywa, ser, pesto. 3. Opcjonalnie podawaj z ulubioną zupą, np. grzybową ze śmietaną lub bulionem z warzywami. 4. lub dopraw: sól, pieprz 5. Wskazówka! do sosu pamiętaj dodaj wody z jego gotowania. 6. Danie gotowe Smacznego :)

    Przechowywanie

    Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
  3. Marka

    Makarony Kopcza

    Opis alternatywny

    • Optimised Product Description - Makarony Kopcza Makaron tagliatelle z grzybami leśnymi 400 g

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Makaron z grzybami.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Makarony Kopcza

    Cechy

    • 6 min al dente
    • 100 % makaron wałkowany
    • szybkie danie
    • proces produkcji inspirowany makaronem domowym
  4. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
  5. Dodatkowe informacje

    Kolekcja makaronów Facebook: Makarony Kopcza Instagram: makarony_kopcza nasz pyszny sklep internetowy: www.makaron-kopcza.pl sklep 24 h

    O producencie

    Produkcja makaronów to sztuka i choć w produkcji wspomagają nas najnowocześniejsze maszyny nic nie zastąpi serca, które wkładamy w każdy wyprodukowany makaron. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu rozumiemy jak istotna w produkcji makaronów jest najwyższa jakość surowców i metoda ich wytwarzania.

    Opis produktu

    W tym opakowaniu znajduje się wyjątkowy makaron wyprodukowany metodą walcowania, która jest najbliższa do makaronu wałkowanego w domu. Zwróć uwagę, że nasz makaron jest matowy, jego powierzchnia jest inna niż większości, jest chropowata z właściwym stopniem porowatości, dzięki czemu żaden sos z niego nie spłynie. Sos i nasz makaron tworzą jedność smaku. Czysta etykieta tylko dwa składniki Każda wstążeczka tego makaronu została wycięta z ciasta w metodzie Pasta Sfoglia jest to jedyna, oryginalna metoda wałkowania makaronu

    Kontakt

    ANIMAK-KOPCZA Spółka Jawna J. E. Kopcza

Reklama