Tagi

Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Masa śmietanowa utrzymuje lekką oraz puszystą konsystencję bitej śmietany i nie podchodzi wodą. Do przekładania i dekorowania.

Reklama

Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g - gazetki promocyjne

Ulubione produkty taniej niż zwykle – NettoNetto
-

Gazetka Netto

Informacje o produkcie

  1. Spis składników odżywczych na przodzie opakowania

    1 porcja (46 g) zawiera:
    Wartość energetyczna575 kJ / 139 kcal / 7.00%
    Energia w 100 g 1250 kJ / 302 kcal
    Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

    Obliczona wartość odżywcza

    1 porcja = 46 gpo przyrzadzeniu ze smietanka 30% tl. 100 g
    Sól (g)0,040,08
    Białko (g)0,92
    w tym cukry (g)5,111
    Węglowodany (g)5,813
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)7,416
    Tłuszcz (g)1227
    Wartość energetyczna (kcal)139302
    Wartość energetyczna (kJ)5751250

    Informacje o alergenach

    Możliwa obecność GLUTENU.

    Składniki

    • sól
    • barwnik (karoteny)
    • aromaty
    • 2% ŚMIETANKA w proszku
    • skrobia modyfikowana
    • cukier
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania: Przygotuj 0,5 l schłodzonej, słodkiej śmietanki 30% tł. 1. 0,5 l mocno schłodzonej śmietanki 30% tł. ubij mikserem. 2. Pod koniec ubijania zawartość torebki wsyp do śmietanki i delikatnie wymieszaj mikserem na najniższych obrotach lub energicznie rózgą. Gotową masę wyłóż na ciasto lub deser. Do czasu podania przechowuj w lodówce. Ilość masy po przyrządzeniu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o Ø 24 cm. Przygotowanie masy z serkiem Mascarpone 1. 250 ml mocno schłodzonej śmietanki 30% tł. ubij mikserem. 2. Pod koniec ubijania zawartość torebki wsyp do śmietanki i delikatnie wymieszaj mikserem na najniższych obrotach lub energicznie rózgą. Następnie dodaj 250 g serka Mascarpone i ponownie połącz ze sobą masy. Gotową masę wyłóż na ciasto lub deser. Do czasu podania przechowuj w lodówce. Smacznego!

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
  4. Dodatkowe informacje

    Inspiracji i przepisów szukaj na www.oetker.pl

    Pozostałe informacje

    1 porcja (46 g) zawiera: energia 575 kJ 139 kcal 7%* Energia w 100 g 1250 kJ / 302 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

    Opis produktu

    Masa śmietanowa utrzymuje lekką oraz puszystą konsystencję bitej śmietany i nie podchodzi wodą. Do przekładania i dekorowania.

    Kontakt

    Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Masa w proszku do przyrządzenia bitej śmietany, śmietankowa.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Dr. Oetker

    Cechy

    • pyszne też w wersji z serkiem Mascarpone
    • do przekładania i dekorowania
    • dodaj do ubitej śmietanki 30% tł.

    Marka

    Dr. Oetker

Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g - artykuły

Brak wyników
Reklama