Reklama
524

Sokołów Salami na kanapkę 100 g

Salami na kanapkę Sokołów - plastry · opak. 100 g · sprzedaż na sztuki

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)3,7
    Białko (g)17
    w tym cukry (g)1
    Węglowodany (g)3,4
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)16
    Tłuszcz (g)41
    Wartość energetyczna (kcal)451
    Wartość energetyczna (kJ)1864

    Informacje o alergenach

    Możliwa obecność: selera, soi, gorczycy, pochodnych mleka.

    Składniki

    • Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 120 g mięsa wieprzowego
    • kultury starterowe
    • stabilizator: chlorek wapnia
    • substancja konserwująca E250
    • przeciwutleniacz E316
    • barwnik E120
    • koncentrat buraka ćwikłowego
    • białko wieprzowe
    • glukoza
    • błonnik pszenny bezglutenowy
    • aromaty w tym aromat dymu wędzarniczego
    • przyprawy i ich ekstrakty
    • sól
    • tłuszcz wieprzowy
    • mięso wieprzowe
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 10
    • Min. temp. °C - 1

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +10 °C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez okres 48 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Zawiera
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Zawiera
    • Seler - Może zawierać
  4. Pozostałe informacje

    Pakowano w atmosferze ochronnej.

    Kontakt

    „SOKOŁÓW" S.A.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Sokołów

    Marka

    Sokołów

Reklama