Reklama
699

Octim Ocet jabłkowy 6% 410 ml

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100ml
    Sól (g)0
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)0
    Węglowodany (g)1
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)0
    Wartość energetyczna (kcal)22
    Wartość energetyczna (kJ)96
  2. Przechowywanie

    W suchym i chłodnym miejscu. Osad nie jest wadą, jest wynikiem naturalnych procesów biologicznych.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób użycia: Do bezpośredniego użycia rozcieńczyć w stosunku 1:1.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatki

    • konserwanty - Nie zawiera
  4. Dodatkowe informacje

    Dziedzictwo Kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle

    Kontakt

    OCTIM Wytwórnia Octu i Musztardy Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany

    Marka standaryzowana

    • Marka - Octim

    Cechy

    • Poznaj Dobrą Żywność
    • bez konserwantów
    • tylko z polskich jabłek
    • z Olsztynka

    Marka

    Octim

Reklama