368

Jamar Ocet spirytusowy 10% kwasowości 1 l

OCET SPIRYTUSOWY 10% 1 L 12639506 615435
Reklama

Informacje o produkcie

  1. Przepisy

    Ogórki marynowane z przyprawą curry Składniki: - Ogórki (krótkie) - Ocet spirytusowy 10% Jamar - 1 szklanka - Woda - 1,5 litra - Cukier - 2 szklanki - Sól - 2 łyżki - Curry - 3 łyżeczki - Koper, Natka selera, Cebula Wykonanie: Do każdego słoika włożyć koper, liść selera (większy), cebulę grubo krojoną w ósemki, 1 łyżeczkę gorczycy i ogórki zielone pokrojone wzdłuż na ćwiartki. Gorącą zalewę wlać do słoików, zakręcić słoiki, włożyć do gorącej wody i gotować 5 minut do zagotowania.

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 25
    • Min. temp. °C - 0

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 0°C do +25°C.

    Przygotowanie i stosowanie

    Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  2. O marce

    Jamar 20 lat pasji! do warzyw i owoców

    Kontakt

    ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.

  3. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ocet spirytusowy 10% kwasowości.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Jamar

    Cechy

    • Produkt polski
    • na wodzie ze źródeł jurajskich
    • do marynat, sosów, dipów
    • 100% naturalny

    Marka

    Jamar

Reklama