Reklama
165

Makaron As. Babuni - Oferta archiwalna

Makaron, źródło błonnika.

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,11
    Białko (g)13,8
    Błonnik (g)4,9
    w tym cukry (g)0,7
    Węglowodany (g)70,4
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,7
    Tłuszcz (g)2,58
    Wartość energetyczna (kcal)365
    Wartość energetyczna (kJ)1546

    Składniki

    • przyprawa - kurkuma
    • zmielone siemię lniane (3%)
    • pasteryzowana masa jajeczna (18%)
    • mąka pszenna makaronowa
  2. Przechowywanie

    Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
  3. O producencie

    Firma Rodzinna

    Oświadczenia żywieniowe

    źródło błonnika

    Kontakt

    AS BABUNI Sp. z o.o.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Makaron 4-jajeczny krajanka z siemieniem lnianym.

    Marka standaryzowana

    • Marka - As-Babuni

    Cechy

    źródło błonnika

    Marka

    As-Babuni

Reklama