20% taniej!
599Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g w tym EPA (kwas eikozapentaenowy) (g) 0,5 w tym DHA (kwas dokozaheksaenowy) (g) 0,6 Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) 1,9 Sól (g) 0,79 Białko (g) 12 w tym cukry (g) 4,1 Węglowodany (g) 4,4 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,2 Tłuszcz (g) 10 Wartość energetyczna (kcal) 156 Wartość energetyczna (kJ) 649 Składniki
- *H/L/M - w zależności od użytych składników: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości: złowione w morzu włokiem pelagicznym
- sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (20%), cukier, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, substancja zagęszczająca: guma guar, ekstrakty przypraw (zawierają seler), naturalny aromat papryki
- filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27: Morze Norweskie (II a), Morze Północne (IV a, b, c), Północne i Południowe Morze Celtyckie (VII g, h) Morze Irlandzkie (VII a) lub K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21: na zachód od nowej Szkocji) lub bałtyckiego (Clupea harengus membras / obszar połowu: M* - Morze Bałtyckie (FAO 27.llld)) (55% ryby przed sterylizacją)