Reklama
12% taniej!
5499

Krakus Kiełbasa krakowska sucha - Oferta archiwalna

Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)3
    Białko (g)25
    w tym cukry (g)0
    Węglowodany (g)0,2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)4,4
    Tłuszcz (g)11
    Wartość energetyczna (kcal)200
    Wartość energetyczna (kJ)835

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (w tym laktoza), seler i gorczycę.

    Składniki

    • Na 100 g wyrobu gotowego zużyto - 146 g mięsa wieprzowego
    • substancja konserwująca - azotyn sodu
    • przeciwutleniacz - izoaskorbinian sodu
    • przyprawy
    • sól
    • mięso wieprzowe
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 25
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Powstawanie białego nalotu jest naturalnym procesem zachodzącym podczas przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Produkt w osłonce niejadalnej. Przed spożyciem zdjąć osłonkę.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  4. Kontakt

    Animex Foods Spółka z o.o. Sp.k.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Krakus

    Cechy

    100 g produktu z 146 g mięsa

    Marka

    Krakus

Reklama