1179
E. Wedel Torcik wedlowski 250 g - Oferta archiwalna
Jedyny w swoim rodzaju, ręcznie dekorowany torcik, pojawił się w słodkim portfolio E. Wedel w latach 30 XX wieku, kiedy została stworzona pierwotna receptura w Fabryce Jana Wedla. Ten wyśmienity produkt z długoletnią tradycją produkowany jest do dziś, a Sekretem doskonałego smaku są chrupiące wafle przełożone aksamitnym kremem orzechowym i oblane oryginalną wedlowską czekoladą. To zarówno wyjątkowy pomysł na prezent, jak i przysmak do dzielenia się z bliskimi. Każda Pani dekoratorka ozdabia aż 430 tych smakołyków dziennie! To blisko 54 torciki na godzinę, co daje niewiele ponad 1 minutę na torcik!Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Podobne produkty
Informacje o produkcie
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,15 Białko (g) 7 Błonnik (g) 4,1 w tym cukry (g) 41 Węglowodany (g) 54 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 16 Tłuszcz (g) 30 Wartość energetyczna (kcal) 520 Wartość energetyczna (kJ) 2171 Informacje o alergenach
Może zawierać orzechy.
Składniki
- Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 45 %
- aromat
- substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu)
- sól
- emulgator (lecytyny sojowe)
- maltodekstryna
- jaja w proszku
- zawiera olej słonecznikawy i/lub olej rzepakowy
- mąka żytnia
- kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
- miazga z orzeszków arachidowych (4 %)
- serwatka w proszku (z mleka)
- pełne w proszku
- tłuszcz roślinny (palmowy)
- mąka pszenna
- cukier
- czekolada deserowa i biała 33 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny sojowe, aromaty)