1179

E. Wedel Torcik wedlowski 250 g - Oferta archiwalna

Jedyny w swoim rodzaju, ręcznie dekorowany torcik, pojawił się w słodkim portfolio E. Wedel w latach 30 XX wieku, kiedy została stworzona pierwotna receptura w Fabryce Jana Wedla. Ten wyśmienity produkt z długoletnią tradycją produkowany jest do dziś, a Sekretem doskonałego smaku są chrupiące wafle przełożone aksamitnym kremem orzechowym i oblane oryginalną wedlowską czekoladą. To zarówno wyjątkowy pomysł na prezent, jak i przysmak do dzielenia się z bliskimi. Każda Pani dekoratorka ozdabia aż 430 tych smakołyków dziennie! To blisko 54 torciki na godzinę, co daje niewiele ponad 1 minutę na torcik!

Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:

Reklama

Informacje o produkcie

  1. reference_intake_statement

    • Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).

    Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,15
    Białko (g)7
    Błonnik (g)4,1
    w tym cukry (g)41
    Węglowodany (g)54
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)16
    Tłuszcz (g)30
    Wartość energetyczna (kcal)520
    Wartość energetyczna (kJ)2171

    Informacje o alergenach

    Może zawierać orzechy.

    Składniki

    • Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 45 %
    • aromat
    • substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu)
    • sól
    • emulgator (lecytyny sojowe)
    • maltodekstryna
    • jaja w proszku
    • zawiera olej słonecznikawy i/lub olej rzepakowy
    • mąka żytnia
    • kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
    • miazga z orzeszków arachidowych (4 %)
    • serwatka w proszku (z mleka)
    • pełne w proszku
    • tłuszcz roślinny (palmowy)
    • mąka pszenna
    • cukier
    • czekolada deserowa i biała 33 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny sojowe, aromaty)
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed: data na boku kartonika. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. s_eo_metatag

  4. Dodatki

    • Smaki / Aromaty - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Zawiera
    • Żyto - Zawiera
    • Orzeszki ziemne - Zawiera
    • Orzechy - Zawiera
    • Mleko - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
  5. Dodatkowe informacje

    Każda Pani dekoratorka ozdabia aż 430 tych smakołyków dziennie! To blisko 54 torciki na godzinę, co daje niewiele ponad 1 minutę na torcik!

    Opis produktu

    Jedyny w swoim rodzaju, ręcznie dekorowany torcik, pojawił się w słodkim portfolio E. Wedel w latach 30 XX wieku, kiedy została stworzona pierwotna receptura w fabryce Jana Wedla. Ten wyśmienity produkt z długoletnią tradycją produkowany jest do dziś, a Sekretem doskonałego smaku są chrupiące wafle przełożone aksamitnym kremem orzechowym i oblane oryginalną wedlowską czekoladą. To zarówno wyjątkowy pomysł na prezent, jak i przysmak do dzielenia się z bliskimi.

    O marce

    Kontakt

    LOTTE Wedel sp. z o.o.

  6. Cechy

    ręcznie dekorowany

    Marka

    E. Wedel

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Orzechowy arachidowy torcik waflowy oblany czekoladą deserową i dekorowany czekoladą białą.

    Marka standaryzowana

    • Marka - E. Wedel
Reklama