599
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
Średnia wartość odżywcza baton (21,5 g) na 100g Sól (g) 0,058 0,272 Białko (g) 1,8 8,6 w tym cukry (g) 8,9 41,2 Węglowodany (g) 10,6 49,5 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,7 17,3 Tłuszcz (g) 8 37,3 Wartość energetyczna (kcal) 122 572 Wartość energetyczna (kJ) 510 2384 Składniki
- Składniki mleka: 19,5 %
- wanilina
- sól
- substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu)
- emulgator: lecytyny (SOJA)
- kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
- czekolada 1,5 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
- MLEKO pełne w proszku (5,5 %)
- MLEKO odtłuszczone w proszku (8,5 %)
- ORZECHY LASKOWE (10,8 %)
- mąka PSZENNA
- olej palmowy
- cukier
- czekolada MLECZNA 31,5 % (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, MLEKO odtłuszczone w proszku, MASŁO odwodnione, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)