597
Tagi
Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - oferty i gazetki promocyjne
Marinus Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - gazetki promocyjne
Informacje o produkcie
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Możliwe naturalne odchylenia
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 2,1 Białko (g) 6,3 w tym cukry (g) 5,5 Węglowodany (g) 6 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,8 Tłuszcz (g) 28,4 Wartość energetyczna (kcal) 305 Wartość energetyczna (kJ) 1261 Informacje o alergenach
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję i seler.
Składniki
- *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru/B połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
- substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
- substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
- regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
- kurkuma
- ekstrakty przypraw
- mielona gorczyca
- odtłuszczone mleko w proszku
- 0,16 % koperek
- żółtko jaja
- sól
- ocet spirytusowy
- cukier
- 6 % śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
- 7 % ogórek konserwowy
- 7 % cebula marynowana
- woda
- olej rzepakowy
- 36 % marynowane filety ze śledzia átlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy)