Tagi
Go On Nutrition Protein 33 % Baton wysokobiałkowy o smaku panna cotty z truskawką w polewie 50 g - oferty i gazetki promocyjne
Bez dodatku cukrów. Produkt zawiera naturalnie występujące cukry.
Baton przeznaczony dla osób o zwiększonym zapotrzebowaniu na białko, dążących do rozwoju masy mięśniowej, głównie sportowców wyczynowych i ćwiczących rekreacyjnie. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Go On Nutrition Protein 33 % Baton wysokobiałkowy o smaku panna cotty z truskawką w polewie 50 g". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Opakowanie zawiera 1 porcję produktu.
Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza produktu w porcji 50 g na 100g Magnez (mg) 64 128 Kwas pantotenowy (mg) 2,5 5 Niacyna (B3) (mg) 7,5 15 Tiamina (B1) (mg) 0,48 0,95 Witamina E (mg) 5,5 11 Witamina C (mg) 33 66 Witamina B12 (µg) 1,1 2,1 Witamina B6 (mg) 0,6 1,2 Witamina A (µg) 41000 83000 Sól (g) 0,25 0,5 Białko (g) 16,5 33 Błonnik (g) 8 16 w tym cukry (g) 1,1 2,2 Węglowodany (g) 9,5 19 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,7 9,4 Tłuszcz (g) 8,5 17 Wartość energetyczna (kcal) 185 369 Wartość energetyczna (kJ) 768 1536 Informacje o alergenach
Może zawierać: gluten, inne orzechy.
Składniki
- *Pozyskiwany z kontrolowanych plantacji palm olejowych, które nie zagrażają lasom tropikalnym ich mieszkańcom.
- substancje wzbogacające: cytrynian magnezu, witamina C, niacyna, witamina E, kwas pantotenowy (B5), witamina B6, Tiamina (B1), witamina B12
- emulgator: lecytyny (z soi)
- substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe
- aromaty
- sól
- skrobia z tapioki
- truskawka liofilizowana 0,5 %
- błonnik rozpuszczalny (akacjowy)
- izolat sojowy
- substancja utrzymująca wilgoć: glicerol
- orzeszki arachidowe
- tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy nieutwardzony*, shea)
- substancja słodząca: maltitole
- błonnik rozpuszczalny (kukurydziany)
- białka mleka 33,8 %: izolaty białek mleka MPI, koncentrat białek serwatkowych WPC 80 (z mleka)