Tagi

Bakoma Jogurt naturalny gęsty 3 kg - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Bakoma Jogurt naturalny gęsty 3 kg" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu.

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Bakoma Jogurt naturalny gęsty 3 kg". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

Bakoma Jogurt naturalny gęsty 3 kg - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,11
    Białko (g)3,3
    w tym cukry (g)4,9
    Węglowodany (g)4,9
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)2
    Tłuszcz (g)2,8
    Wartość energetyczna (kcal)58
    Wartość energetyczna (kJ)243

    Składniki

    • żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
    • mleko pasteryzowane
  2. Przepisy

    Nasze przepisy 1. Gruszki faszerowane masą serowo-jogurtową Składniki: 200 g jogurtu Naturalnego Bakoma, 1 puszka gruszek w syropie, 200 g sera pleśniowego, 2 łyżki posiekanych orzechów włoskich. Sposób przyrządzania: miksujemy ser z jogurtem Naturalnym Bakoma i orzechami, schładzamy w lodówce. Połówki gruszek odsączamy z syropu, układamy na półmisku i napełniamy masą serowo-jogurtową. Masę możemy też podać z brzoskwiniami w syropie, razowym chlebem, tostami lub cykorią. 2. Sałatka z brokułów Składniki: 200 g jogurtu Naturalnego Bakoma, 1 brokuł, 3-4 pomidory, 3 jajka, 1-2 cebule, ser feta, 2 ząbki czosnku. Sposób przyrządzania: Brokuły krótko gotujemy w słonej wodzie. Jaja gotujemy na twardo i kroimy w ćwiartki. Pomidory kroimy w ćwiartki lub ósemki, ser feta w kostkę o wielkości 1 cm. Cebulę kroimy w piórka, a brokuły rozdzielamy na mniejsze części. Do jogurtu Naturalnego Bakoma dodajemy wyciśnięty czosnek, sól, pieprz i mieszamy. Powstałym sosem polewamy sałatkę. Szukaj inspiracji na www.kuchniajogurtowa.pl

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Opis produktu

    Jogurt Naturalny Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że wytwarzany jest metodą podobną do tradycyjnego sposobu wytwarzania jogurtu stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu.

    Kontakt

    BAKOMA Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Jogurt naturalny gęsty 2,8% tłuszczu

    Marka standaryzowana

    • Marka - Bakoma

    Cechy

    idealny do kuchni

    Marka

    Bakoma

Bakoma Jogurt naturalny gęsty 3 kg - artykuły

Brak wyników
Reklama