
1399
SuperFish Tatar z łososia wędzonego w dymie olchowo-bukowym 150 g - Oferta archiwalna
Do wymieszania zrębków buku & olchy, będących podstawą dymu wędzarniczego dla Tatara, zainspirowała nas technika wykorzystywana przy łączeniu szczepów win - fr. coupage. Dzięki temu uzyskuje się wyjątkowe smaki, kolor i fakturę. W naturalnym procesie nabierania barwy i smaku buk i olcha łączą się, otulając swoim unikalnym dymem łososie, które przygotowujemy w naszych lokalnych wędzarniach na Pomorzu. Decydując się na dwa rodzaje zrębków podkreślamy również wyjątkowy charakter Tatara, który dodatkowo zyska na swojej wyjątkowości, gdy dodamy do niego ulubione składniki, czyniąc z każdego rodzaju pieczywa wykwintną przekąskę.Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Podobne produkty
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g w tym EPA (kwas eikozapentaenowy) (g) 0,285 w tym DHA (kwas dokozaheksaenowy) (g) 0,359 Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) 1,6 Witamina B12 (µg) 3,75 Witamina B6 (mg) 0,638 Sól (g) 3 Białko (g) 19 w tym cukry (g) 0,1 Węglowodany (g) 0,1 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,5 Tłuszcz (g) 11 Wartość energetyczna (kcal) 175 Wartość energetyczna (kJ) 732 Składniki
- regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu, octany sodu
- sól
- ekstrakt przypraw
- łosoś atlantycki (Salmo salar - wyhodowane w: patrz informacja na etykiecie)