1999

Hochland Professional Mozzarella 2,5 kg

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)1,1
    Białko (g)23
    w tym cukry (g)0,5
    Węglowodany (g)1,6
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)15
    Tłuszcz (g)22
    Wartość energetyczna (kcal)296
    Wartość energetyczna (kJ)1232

    Składniki

    • kultury bakterii
    • podpuszczka mikrobiologiczna
    • sól
    • mleko pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na oddzielnej etykiecie. Przechowywać w temp. od +2°C do +8°C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    Kontakt

    Hochland Polska Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mozzarella w bloku. Ser podpuszczkowy niedojrzewający. Tłuszcz w suchej masie min. 40 %.

    Podmarka

    • Podmarka - Professional

    Marka standaryzowana

    • Marka - Hochland

    Marka

    Hochland

Reklama