699
Henglein Ciasto kruche 350 g
Świeże ciasto kruche Henglein nadaje się do wykonania: - spodów do ciast i torcików owocowych, - chrupiących spodów do ciast, tart, serników, - keksów lub placków idealnych na świąteczne wypieki oraz wielu innych, - ciasto nadaje się idealnie na szarlotkę (wtedy do wypieku niezbędne są dwa opakowania: jedno opakowanie na spód, drugie na górę).Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Podobne produkty
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,41 Białko (g) 5,2 w tym cukry (g) 11,9 Węglowodany (g) 47,1 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 10 Tłuszcz (g) 20,3 Wartość energetyczna (kcal) 407 Wartość energetyczna (kJ) 1703 Składniki
- regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- substancje spulchniające: E 450, E 500
- alkohol etylowy
- olej rzepakowy
- masło
- cukier
- tłuszcz palmowy
- woda
- mąka pszenna