Reklama
429

Goliard Makaron rurki 400 g

Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny/ dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu
    Sól (g)0,01
    Białko (g)6
    Błonnik (g)2,1
    w tym cukry (g)1,1
    Węglowodany (g)37
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,2
    Tłuszcz (g)0,9
    Wartość energetyczna (kcal)183
    Wartość energetyczna (kJ)774

    Informacje o alergenach

    Może zawierać jaja, soję, gorczycę i łubin.

    Składniki

    semolina - mąka z pszenicy durum

  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Przechowywać miejscu suchym i przewiewnym.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Łubin - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
  4. Opis produktu

    Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny/ dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.

    Kontakt

    Goliard Sp. z o.o.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Makaron z semoliny z pszenicy durum.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Goliard

    Cechy

    pszenica durum

    Marka

    Goliard

Reklama