729
Doritos Hot Corn Chipsy kukurydziane o smaku ostrej papryki 100 g
Doritos Hot Corn to jeden z najostrzejszych zawodników wśród smaków Doritos! Poznaj trójkątny kształt i ekstremalne chrupnięcie kultowych chipsów kukurydzianych o smaku ostrej papryki. Te niezwykłe tortilla chipsy to doskonały wybór dla miłośników intensywnych smaków i mocnych wrażeń. Chipsy Doritos Hot Corn zachwycają wyrazistym, pikantnym smakiem, który zadowoli każde podniebienie. Każdy kęs nachos Doritos to wyjątkowa chrupkość, która dostarcza satysfakcji i radości z jedzenia. Ich ikoniczny kształt trójkąta ułatwia chwytanie i jedzenie, dzięki czemu Doritos nacho są idealne na imprezy i spotkania z przyjaciółmi, a także kiedy masz ochotę na przekąskę w ciągu dnia. Dostępne w poręcznych opakowaniach 100 g i 180 g chipsy Doritos są łatwe do zabrania ze sobą i dzielenia się z bliskimi. Odkryj ekstremalne chrupanie i intensywny smak Doritos Hot Corn. Te trójkątne chipsy kukurydziane to więcej niż tylko przekąska – to prawdziwa przygoda smakowa! Ciesz się każdą chwilą z Doritos! Smaki ostrej papryki Hot Corn dodadzą pikanterii do Twojego dnia.Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Informacje o produkcie
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
active_ingredients
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Opakowanie zawiera 3-4 porcje.
Informacje o alergenach
Produkt może zawierać soję, pszenicę i inne zboża zawierające gluten.
Obliczona wartość odżywcza
Średnia wartość odżywcza: 30 g na 100g Sól (g) 0,4 1,3 Białko (g) 2 6,5 Błonnik (g) 1,7 5,7 w tym cukry (g) 1,3 4,3 Węglowodany (g) 18 60 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,6 2 Tłuszcz (g) 6,8 23 Wartość energetyczna (kcal) 144 480 Wartość energetyczna (kJ) 603 2011 Składniki
- regulator kwasowości (kwas jabłkowy)
- preparat serwatkowy z mleka
- papryka chilli w proszku
- barwnik (ekstrakt z papryki)
- mielony kmin rzymski
- aromaty
- chlorek potasu
- papryka w proszku
- wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe)
- czosnek w proszku
- cebula w proszku
- sól
- serwatka w proszku z mleka
- olej rzepakowy [olej rzepakowy, przeciwutleniacze (ekstrakty z rozmarynu, kwas askorbinowy, mieszanina tokoferoli, kwas cytrynowy)]
- kukurydza