Reklama
146

Cukier puder Diamant - Oferta archiwalna

Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew Subtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i desery Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0
    Białko (g)0
    w tym cukry (g)100
    Węglowodany (g)100
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)0
    Wartość energetyczna (kcal)400
    Wartość energetyczna (kJ)1700
  2. Przepisy

    Uniwersalne bezy Przygotowanie: 4 białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodawać 250 g cukru pudru nie przestając miksować i nie dopuszczając do powstania grudek. Na koniec dodać płaską łyżkę mąki ziemniaczanej i miksować kilka minut. Przy pomocy szprycy lub woreczka z uciętym rogiem nakładać na wyłożoną papierem blachę pożądane kształty bezy, zachowując między nimi odstępy. Pieczenie: Piec w temp. 120-140 stopni przez około 45 minut (obserwując co jakiś czas). Uwagi: Temperatura oraz czas pieczenia to wartości orientacyjne - należy je zawsze dostosować do swojego piekarnika.

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Dodatkowe informacje

    www.facebook.com/slodkielaczy

    Opis produktu

    Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew Subtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i desery Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste

    Kontakt

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

  4. Cechy

    • w zgodzie ze środowiskiem
    • z polskich buraków
    • idealny do wypieków

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Cukier puder.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Diamant

    Marka

    Diamant

Reklama