299

Bakoma Jogurt naturalny gęsty 370 g - Oferta archiwalna

Bakoma Jogurt naturalny gęsty 390 g
Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,11
    Białko (g)3,3
    w tym cukry (g)4,9
    Węglowodany (g)4,9
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)2
    Tłuszcz (g)2,8
    Wartość energetyczna (kcal)58
    Wartość energetyczna (kJ)243

    Składniki

    • *Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
    • żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12
    • mleko
  2. date_marking_type

    Należy spożyć do …

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Opis produktu

    Jogurt Naturalny Gęsty Bakoma swoją wyjątkową gęstość zawdzięcza temu, że tworzony jest sposobem zbliżonym do tradycyjnej metody wytwarzania jogurtu, stosowanego w krajach południowo-wschodniej Europy - ojczyzny jogurtu. Nasz Gęsty nalewany jest do opakowania w formie płynnej, a następnie, dzięki działaniu miliardów bakterii, w sposób naturalny gęstnieje w kubku. Bez mleka w proszku.

    Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    Kontakt

    BAKOMA Sp. z o.o.

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Bakoma

    Cechy

    • *żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem
    • firma polska
    • 2 składniki: mleko, żywe kultury bakterii
    • *poprawia trawienie
    • zawiera bakterie probiotyczne - ponad 30 miliardów bakterii w opakowaniu

    Marka

    Bakoma

  5. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
Reklama