
159
Bakalland Ba! Baton zbożowy 5 bakalii 40 g
Bakalland BA! Baton zbożowy 5 bakalii 40 g to doskonała propozycja przekąski dla osób, które chcą urozmaicić swoją dietę smacznym i zdrowym produktem, stworzonym z najlepszej jakości bakalii i zbóż. Baton zbożowy 5 bakalii to kompozycja najwyższej jakości soczystych bakalii: moreli, śliwki, rodzynek, żurawiny i jabłka, połączonych z chrupiącymi oraz pełnoziarnistymi polskimi zbożami. Receptura batonów zbożowych Bakalland BA! 5 bakalii została stworzona z najwyższą starannością, przy użyciu najlepszej jakości bakalii. Co więcej, batony nie zawierają niechcianych składników: Bez syropu glukozowego, Bez tłuszczów utwardzonych, Bakalland BA! Naturalna Energia Na Aktywny Dzień. Bakaliowo-zbożowa przekąska, w wygodnej porcji na raz.Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,15 Białko (g) 4 Błonnik (g) 4,5 w tym cukry (g) 25 Węglowodany (g) 76 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 5,3 Tłuszcz (g) 6,8 Wartość energetyczna (kcal) 389 Wartość energetyczna (kJ) 1644 Informacje o alergenach
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, orzechy, soję oraz nasiona sezamu.
Składniki
- cynamon
- sól
- emulgator: lecytyny
- aromat
- regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole
- olej palmowy
- miód piekarniczy
- maltodekstryna
- morele suszone cięte 4,5 % (morele suszone, substancja konserwująca: dwutlenek siarki)
- śliwki suszone cięte 4,5 % (śliwki suszone, substancja konserwująca: sorbinian potasu)
- żurawina suszona słodzona cięta 5,6 % (żurawina 60 %, cukier, olej słonecznikowy)
- rodzynki 5,6 % (rodzynki 99,5 %, olej bawełniany i/lub słonecznikowy)
- jabłka suszone kawałki 9,5 %
- polewa kakaowo-mleczna 15 % [olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6 %, mleko w proszku odtłuszczone 1 %, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny; aromaty]
- substancja wiążąca: maltitole
- składniki zbożowe 24 % (płatki owsiane pełnoziarniste 10 %, mąka kukurydziana, grys kukurydziany, mąka ryżowa)