349

Anatol Kawa zbożowa klasyczna 84 g (20 x 4,2 g)

Kawa zbożowa stanowi napój otrzymywany ze zbóż: żyta, jęczmienia albo/i orkiszu, z ewentualnym dodatkiem roślin typu cykoria czy burak cukrowy, pozwalający na uzyskanie właściwości zbliżonych do tych, którymi odznacza się kawa naturalna. Kawa zbożowa Anatol to mieszanka prażonych polskich zbóż i cykorii. Kawa zbożowa Anatol to klasyczna to kawa o wyjątkowo bogatym, pełnym smaku i niesłychanym aromacie. Skład jest w 100% naturalny, dzięki czemu zyskała rzesze fanów. Razem z wyjątkowymi właściwościami tych składników, którą zamykamy w każdej torebce, tworzymy wyjątkową magię wspomnień z dzieciństwa. Kawa zbożowa to przede wszystkim napój dla tych, którzy z różnych względów nie mogą bądź nie chcą pić kawy naturalnej. Z jej walorów będą zatem korzystać kobiety w ciąży, mamy karmiące piersią, małe dzieci, jak również osoby starsze. To także produkt dla osób cierpiących na zaparcia. Idealnie smakuje z dodatkiem mleka czy śmietanki a także z aromatami na bazie cukru. Kawa zbożowa Anatol jest w wygodnej saszetce do zaparzenia.
Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na porcję 200 mlWartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na 100 ml
    Sól (g)0,020,01
    Białko (g)0,50,5
    Błonnik (g)0,50,5
    w tym cukry (g)1,20,6
    Węglowodany (g)1,90,9
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,20,1
    Tłuszcz (g)0,50,5
    Wartość energetyczna (kcal)84
    Wartość energetyczna (kJ)3417

    Składniki

    • żyto (50 %) - prażone
    • cykoria
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz opakowanie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Przygotowanie i stosowanie

    Sposób przygotowania Przygotuj ok. 200 ml wrzącej wody Zalej jedna torebkę ok. 200 ml wrzącej wody Pozostaw na około 5 minut Smak kawy można wzbogacić dodając mleko

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. s_eo_metatag

    • Kawa w torebkach
    • Kawa bez kofeiny
    • Kawa zbożowa
  4. Opis produktu

    Kawa zbożowa stanowi napój otrzymywany ze zbóż: żyta, jęczmienia albo/i orkiszu, z ewentualnym dodatkiem roślin typu cykoria czy burak cukrowy, pozwalający na uzyskanie właściwości zbliżonych do tych, którymi odznacza się kawa naturalna. Kawa zbożowa Anatol to mieszanka prażonych polskich zbóż i cykorii. Kawa zbożowa Anatol to klasyczna to kawa o wyjątkowo bogatym, pełnym smaku i niesłychanym aromacie. Skład jest w 100% naturalny, dzięki czemu zyskała rzesze fanów. Razem z wyjątkowymi właściwościami tych składników, którą zamykamy w każdej torebce, tworzymy wyjątkową magię wspomnień z dzieciństwa. Kawa zbożowa to przede wszystkim napój dla tych, którzy z różnych względów nie mogą bądź nie chcą pić kawy naturalnej. Z jej walorów będą zatem korzystać kobiety w ciąży, mamy karmiące piersią, małe dzieci, jak również osoby starsze. To także produkt dla osób cierpiących na zaparcia. Idealnie smakuje z dodatkiem mleka czy śmietanki a także z aromatami na bazie cukru. Kawa zbożowa Anatol jest w wygodnej saszetce do zaparzenia.

    Pozostałe informacje

    Masa netto: 84 g (20 sztuk x 4,2 g)

    O marce

    Anatol W zgodzie z naturą

    Kontakt

    FoodWell Sp. z o.o.

  5. Zalecenia dla alergików

    • Żyto - Zawiera
  6. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kawa zbożowa klasyczna - expressowa.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Anatol

    Cechy

    • Wskazana przy zaparciach
    • Idealny zastępnik dla kawy naturalnej
    • Mieszanka polskich zbóż i cykorii
    • 100 % naturalny skład

    Marka

    Anatol

Reklama