Tagi

Peklimar Kiełbasa parówkowa firmowa - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Peklimar Kiełbasa parówkowa firmowa" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Peklimar Kiełbasa parówkowa firmowa". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

Peklimar Kiełbasa parówkowa firmowa - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,5
    Białko (g)12
    w tym cukry (g)0,9
    Węglowodany (g)1,7
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)8,2
    Tłuszcz (g)22
    Wartość energetyczna (kcal)255
    Wartość energetyczna (kJ)1056

    Informacje o alergenach

    Produkt zawiera hydrolizat białka rzepaku, który może powodować reakcję alergiczną u konsumentów uczulonych na gorczycę i produkty pochodne. Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, zboża zawierające gluten, jaja.

    Składniki

    • osłonka jadalna - jelito wieprzowe
    • substancja konserwująca - E250
    • cukier
    • olej słonecznikowy
    • regulatory kwasowości - E261, E326
    • ocet
    • białko kolagenowe wieprzowe
    • aromaty (zawiera SELER)
    • hydrolizat białka roślinnego (kukurydza, rzepak)
    • przyprawy (zawiera SELER)
    • glukoza
    • wzmacniacze smaku - E621, E635
    • przeciwutleniacze - E316, E301, E392
    • stabilizatory - E451, E450, E331, E1422, E461, E262, E327
    • błonnik bambusowy
    • białko SOJOWE
    • sól
    • skrobia ziemniaczana
    • tłuszcz z kurczaka
    • tłuszcz wieprzowy
    • woda
    • mięso wieprzowe (24 %)
    • mięso z kurczaka (30 %)
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h, z zachowaniem terminu przydatności do spożycia podanym na etykiecie.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Zawiera
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Może zawierać
    • Jaja - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
    • Seler - Zawiera
  4. Pozostałe informacje

    Pakowany w atmosferze ochronnej

    Kontakt

    Zakłady Mięsne PEKLIMAR 2 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kiełbasa wieprzowo-drobiowa, homogenizowana, wysokowydajna, parzona.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Peklimar

    Marka

    Peklimar

Peklimar Kiełbasa parówkowa firmowa - artykuły

Brak wyników
Reklama