Tagi
Milka Mini Lody o smaku waniliowym z kawałkami czekolady mlecznej w polewie 200 ml (8 x 25 ml) - oferty i gazetki promocyjne
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Milka Mini Lody o smaku waniliowym z kawałkami czekolady mlecznej w polewie 200 ml (8 x 25 ml)". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
1 porcja (25 ml/17,5 g). Opakowanie zawiera 8 porcji.
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
100 g Wartość energetyczna 1742 kJ / 417 kcal 1 lód Wartość energetyczna 306 kJ / 73 kcal / 4.00% Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 25 ml / 17,5 g na 100g Sól (g) 0,04 0,25 Białko (g) 0,7 4,2 Błonnik (g) 0,5 1,5 w tym cukry (g) 5,5 31 Węglowodany (g) 7,8 45 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,2 18 Tłuszcz (g) 4,3 24 Wartość energetyczna (kcal) 73 417 Wartość energetyczna (kJ) 306 1742 Informacje o alergenach
Może zawierać inne orzechy, orzeszki arachidowe, jaja, gorczycę.
Składniki
- ²w wyrobie gotowym
- wyekstrahowane zmielone laski wanilii
- naturalny aromat waniliowy
- syrop cukru skarmelizowanego
- koncentrat marchwi
- sól
- olej słonecznikowy
- stabilizatory (mączką chleba świętojańskiego, guma guar)
- emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (soja))
- kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
- produkt serwatkowy (z mleka)
- mleko odtłuszczone zagęszczone
- syrop glukozowy
- kawałki czekolady mlecznej (z mlekiem alpejskim) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone z Alp (0,4 %)², miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny z Alp (0,2 %)², pasta z orzechów laskowych, emulgator (lecytyny (z soi)), aromat)
- tłuszcz kokosowy
- mąka pszenna
- cukier
- mleko odtłuszczone (odtworzone)
- czekolada mleczna (z mlekiem alpejskim) (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku odtłuszczone z Alp (2,1 %)², tłuszcz mleczny z Alp (1,7 %)², serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (lecytyny (z soi), E 476))