Tagi

House of Asia Pasta czerwone curry pikantna 50 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "House of Asia Pasta czerwone curry pikantna 50 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Pasta czerwone curry to pikantna kompozycja tajskich przypraw. Zawdzięcza swój kolor czerwonemu chili. Ma uniwersalne zastosowanie do dań smażonych na bazie kurczaka, wołowiny, ryb lub wegetariańskich np. z soczewicą i słodkimi ziemniakami.

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "House of Asia Pasta czerwone curry pikantna 50 g". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

House of Asia Pasta czerwone curry pikantna 50 g - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)7,8
    Białko (g)4,5
    Błonnik (g)11
    w tym cukry (g)7,8
    Węglowodany (g)8,2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)3,5
    Tłuszcz (g)8,7
    Wartość energetyczna (kcal)151
    Wartość energetyczna (kJ)626

    Składniki

    • kumin mielony
    • mielone nasiona kolendry
    • galangal
    • całkowicie rafinowany olej sojowy
    • sól
    • szalotka
    • czosnek
    • trawa cytrynowa
    • chili czerwone 30 %
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przepisy

    Czerwone curry 20 min. Składniki - 3 łyżki pasty czerwone curry - 400 ml mleczka kokosowego - 3 liście kaffiru - 1 łyżeczka sosu rybnego - 1 łyżeczka cukru kokosowego - 100 g ryżu - 250 g mięsa z kurczaka - 50 g pomidorków cherry - 1 łyżka oleju - 2 łyżki kolendry Przygotowanie 1. Do garnka wlej olej i podsmaż pastę. Dodaj 200 ml mleczka kokosowego i zagotuj. 2. Dodaj pokrojone mięso i gotuj do miękkości. 3. Dodaj 200 ml mleczka kokosowego, liście kaffiru, sos rybny i cukier kokosowy. Zagotuj. 4. Dodaj pomidorki i gotuj 2 minuty. 5. Podawaj z ryżem i kolendrą.

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Opis produktu

    Pasta czerwone curry to pikantna kompozycja tajskich przypraw. Zawdzięcza swój kolor czerwonemu chili. Ma uniwersalne zastosowanie do dań smażonych na bazie kurczaka, wołowiny, ryb lub wegetariańskich np. z soczewicą i słodkimi ziemniakami.

    Kontakt

    De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.

  4. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Pasta czerwone curry.

    Marka standaryzowana

    • Marka - House of Asia

    Cechy

    kuchnia tajska

    Marka

    House of Asia

House of Asia Pasta czerwone curry pikantna 50 g - artykuły

Brak wyników
Reklama