549

Łowicz Przecier pomidorowy 500 g

Przecier pomidorowy Łowicz do zup i sosów
Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Potas (mg)300
    Sól (g)0,15
    Białko (g)1,25
    w tym cukry (g)3,75
    Węglowodany (g)3,75
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,04
    Tłuszcz (g)0,25
    Wartość energetyczna (kcal)24
    Wartość energetyczna (kJ)101

    Składniki

    przecier pomidorowy 100%

  2. Przepisy

    Nasze pomidorowe menu Zupa z pomidorów Potrzebujesz przecier pomidorowy Łowicz, włoszczyzna (marchewka, cebula, pietruszka lub kawałek selera), ok. 750 ml bulionu warzywnego lub mięsnego, przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, siekany koperek lub kilka listków bazylii. Porcja dla 3-4 osób Sposób przygotowania 1. Do bulionu dodajemy umyte i pokrojone warzywa, liść laurowy, ziele angielskie. Gotujemy, aż warzywa zmiękną. 2. Wlewamy przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku. 3. Po zagotowaniu podajemy udekorowane bazylią lub koperkiem. Polecamy z makaronem Lubella krajanka.

    Przechowywanie

    Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Informacje dot. stylu życia

    Bez dodatku soli

  4. Oświadczenia żywieniowe

    • źródło potasu
    • bez dodatku soli

    Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

    FSC - Mieszany, Tektura C014047

    Opis produktu

    Przecier pomidorowy Łowicz do zup i sosów

    Logotypy stron trzecich

    • Tetra Pak
    • FSC

    Kontakt

    AGROS NOVA Sp. z o.o. Sp. k.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Przecier pomidorowy pasteryzowany

    Marka standaryzowana

    • Marka - Łowicz

    Cechy

    • 100% z natury
    • źródło potasu
    • bez dodatku soli

    Marka

    Łowicz

Reklama