Informacje o produkcie
Przepisy
Ogórki marynowane z przyprawą curry Składniki: - Ogórki (krótkie) - Ocet spirytusowy 10% Jamar - 1 szklanka - Woda - 1,5 litra - Cukier - 2 szklanki - Sól - 2 łyżki - Curry - 3 łyżeczki - Koper, Natka selera, Cebula Wykonanie: Do każdego słoika włożyć koper, liść selera (większy), cebulę grubo krojoną w ósemki, 1 łyżeczkę gorczycy i ogórki zielone pokrojone wzdłuż na ćwiartki. Gorącą zalewę wlać do słoików, zakręcić słoiki, włożyć do gorącej wody i gotować 5 minut do zagotowania.
Warunki przechowywania
- Maks. temp. °C - 25
- Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 0°C do +25°C.
Przygotowanie i stosowanie
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.
Rodzaj przechowywania
- Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia