569

Cydr Lubelski antonówka niefiltrowany 400 ml

Powstaje na Lubelszczyźnie ze świeżo tłoczonego soku z polskich jabłek. Do fermentacji używamy wyłącznie jednej odmiany jabłek - Antonówka. Fermentacja przebiega w kontrolowanej temperaturze. Cydr lubelski antonówka jest naturalnie mętny i nie był filtrowany, dzięki temu zachowuje intensywny aromat i niepowtarzalny smak. Cydr leżakuje przez min. 3 miesiące. Nie jest wytwarzany z koncentratu.
Reklama

Informacje o produkcie

  1. Informacje o alergenach

    Produkt bezglutenowy. Zawiera siarczyny.

  2. Dolna granica wieku

    • Ustawowa - rok/lata/lat

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Objętość alkoholu. Inny tekst

    4,5 % obj.

    Ogólne dane dotyczące alkoholu

    • Alkohol wg objętości - 4.5
  4. Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

    Zalecenia dla alergików

    • Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
  5. O producencie

    Używamy wyłącznie świeżo tłoczonego soku

    Dodatkowe informacje

    www.cydrlubelski.pl www.facebook.com/CydrLubelski

    Opis produktu

    Powstaje na Lubelszczyźnie ze świeżo tłoczonego soku z polskich jabłek. Do fermentacji używamy wyłącznie jednej odmiany jabłek - Antonówka. Fermentacja przebiega w kontrolowanej temperaturze. Cydr lubelski antonówka jest naturalnie mętny i nie był filtrowany, dzięki temu zachowuje intensywny aromat i niepowtarzalny smak. Cydr leżakuje przez min. 3 miesiące. Nie jest wytwarzany z koncentratu.

    Kontakt

    AMBRA BRANDS Sp. z o.o.

  6. Cechy

    • ze świeżo wyciśniętego soku z polskich jabłek
    • półwytrawny
    • poddany szlachetnej fermentacji
    • świeżo wyciśnięty sok z polskich jabłek

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Naturalnie mętny cydr niefiltrowany, półwytrawny, półmusujący gazowany. Pasteryzowany.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Cydr Lubelski

    Marka

    Cydr Lubelski

Reklama