Tagi

Winiary Pomysł na... Pasta do smażenia Makaron Pad Thai 65 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Winiary Pomysł na... Pasta do smażenia Makaron Pad Thai 65 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Winiary Pomysł na... Pasta do smażenia Makaron Pad Thai 65 g". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

Winiary Pomysł na... Pasta do smażenia Makaron Pad Thai 65 g - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Pozostałe informacje o wartościach odżywczych

    Opakowanie zawiera 2 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.

    Spis składników odżywczych na przodzie opakowania

    W porcji (390 g)
    Wartość energetyczna1915 kJ / 455 kcal / 23.00%
    %RWS** dla osoby dorosłej
    w 100 g: 491 kJ/117 kcal
    **Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

    Obliczona wartość odżywcza

    Wartość odżywcza po przyrządzeniu W porcji 390 gWartość odżywcza po przyrządzeniu W 100 g
    Sól (g)3,70,94
    Białko (g)276,9
    Błonnik (g)3,40,9
    Węglowodany (g)9,32,4
    w tym cholesterol (mg)55,714,3
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)1,70,4
    Tłuszcz (g)133,3
    Wartość energetyczna (kcal)455117
    Wartość energetyczna (kJ)1915491

    Informacje o alergenach

    Może zawierać: seler, gorczycę.

    Składniki

    • *naturalne składniki
    • papryka chili*
    • syrop cukru karmelizowanego*
    • ocet spirytusowy*
    • skrobia kukurydziana*
    • sos sojowy (woda*, soja*, sól, ocet spirytusowy*)
    • ekstrakt tamaryndowca* 5,4 %
    • pasta anchois 5,4 % (sardela*, sól*, olej słonecznikowy)
    • sól morska*
    • olej słonecznikowy
    • puree z czosnku*
    • koncentrat pomidorowy*
    • woda*
    • cukier*
  2. Przepisy

    Dodaj: 200 g piersi z kurczaka 100 g makaronu ryżowego 1 paprykę 2 cebule dymki 10 min, 2 porcje Sposób przygotowania: 1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut. 2. Dodaj pokrojoną w paski paprykę i smaż przez kolejne 2 minuty. 3. Na patelnię dodaj ciepły ugotowany makaron ryżowy, pastę Winiary i 2 łyżki wody. Dokładnie wymieszaj i smaż przez 2 minuty. Całość posyp cebulą dymką. Smacznego! Więcej smaku Azji? Posyp posiekanymi orzechami ziemnymi Danie wege? Zamień kurczaka na tofu

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem i światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Soja - Zawiera
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Ryba - Zawiera
    • Seler - Może zawierać
  4. Pozostałe informacje

    Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

    Logotypy stron trzecich

    Green Dot

    Kontakt

    Nestlé Polska S.A.

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Makaron Pad Thai. Pasta do smażenia.

    Podmarka

    • Podmarka - Pomysł na...

    Marka standaryzowana

    • Marka - Winiary

    Cechy

    z naturalnymi składnikami

    Marka

    Winiary

Winiary Pomysł na... Pasta do smażenia Makaron Pad Thai 65 g - artykuły

Brak wyników
Reklama