Tagi

Voigt Horecaline Gastro-Sept Plus N VC621N Preparat dezynfekcyjno-myjący 0,6 l - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Voigt Horecaline Gastro-Sept Plus N VC621N Preparat dezynfekcyjno-myjący 0,6 l" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Charakterystyka ogólna: Płynny, alkoholowy preparat dezynfekcyjno-myjący o działaniu bakteriobójczym i grzybobójczym (drożdżakobójczym). Zastosowanie: Preparat przeznaczony do mycia i dezynfekcji powierzchni w obszarach kuchennych, restauracyjnych, cateringowych, obróbki żywności i zakładach przemysłu spożywczego. Skutecznie likwiduje bakterie i grzyby. Nadaje się do powierzchni mających kontakt z żywnością. Zalecany do dezynfekcji powierzchni takich jak blaty, stoły, krajalnice, urządzenia, ciągi produkcyjne, powierzchnie ze stali szlachetnej, lady chłodnicze, lodówki, pojemniki GN, urządzenia wyposażenie kuchni, zakładów spożywczych i gastronomii. Zalecany do wszelkich powierzchni.

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Voigt Horecaline Gastro-Sept Plus N VC621N Preparat dezynfekcyjno-myjący 0,6 l". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

Voigt Horecaline Gastro-Sept Plus N VC621N Preparat dezynfekcyjno-myjący 0,6 l - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Składniki

    100 g preparatu zawiera następujące substancje czynne: 45 g etanolu, 30 g propan-2-ol, 0,6 g aminy, N-C12-14 (o parzystej liczbie atomów węgla)-alkilotrimetylenodiamina, produkty reakcji z kwasem chlorooctowym

  2. Przygotowanie i stosowanie

    Sposób zastosowania: Dezynfekowane powierzchnie spryskać preparatem i pozostawić na 1 minutę. Zakres stosowania: Powierzchnie czyste - bakterie i grzyby/ Stężenie roztworu: 100 %/ Czas ekspozycji: 1 minuta/ Temperatura: 20°C Zakres zastosowania: Powierzchnie brudne - bakterie i grzyby/ Stężenie roztworu: 100 %/ Czas ekspozycji: 1 minuta/ Temperatura: 20°C Zdezynfekowane powierzchnie mogą być używane bezpośrednio po procesie dezynfekcji.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Opis produktu

    Charakterystyka ogólna: Płynny, alkoholowy preparat dezynfekcyjno-myjący o działaniu bakteriobójczym i grzybobójczym (drożdżakobójczym). Zastosowanie: Preparat przeznaczony do mycia i dezynfekcji powierzchni w obszarach kuchennych, restauracyjnych, cateringowych, obróbki żywności i zakładach przemysłu spożywczego. Skutecznie likwiduje bakterie i grzyby. Nadaje się do powierzchni mających kontakt z żywnością. Zalecany do dezynfekcji powierzchni takich jak blaty, stoły, krajalnice, urządzenia, ciągi produkcyjne, powierzchnie ze stali szlachetnej, lady chłodnicze, lodówki, pojemniki GN, urządzenia wyposażenie kuchni, zakładów spożywczych i gastronomii. Zalecany do wszelkich powierzchni.

    Kontakt

    PPUH VOIGT Sp. z o.o.

  4. Podmarka

    • Podmarka - Horecaline

    Marka standaryzowana

    • Marka - Voigt

    Cechy

    • gwarancja jakości Voight
    • mycie i dezynfekcja powierzchni

    Marka

    Voigt

Voigt Horecaline Gastro-Sept Plus N VC621N Preparat dezynfekcyjno-myjący 0,6 l - artykuły

Brak wyników
Reklama