Tagi

Pastificio Fabiani Ekologiczny makaron z pszenicy durum na wodzie źródlanej fusili 400 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Pastificio Fabiani Ekologiczny makaron z pszenicy durum na wodzie źródlanej fusili 400 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat. Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka? Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie...

Reklama

Pastificio Fabiani Ekologiczny makaron z pszenicy durum na wodzie źródlanej fusili 400 g - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0
    Białko (g)13
    Błonnik (g)7
    w tym cukry (g)3
    Węglowodany (g)65
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
    Tłuszcz (g)1
    Wartość energetyczna (kcal)335
    Wartość energetyczna (kJ)1419

    Składniki

    • woda źródlana
    • ekologiczna mąka z pszenicy durum (semolina)
  2. Przepisy

    Fusilli z papryką - klasyczny sycylijski przepis Składniki: - Makaron Fusilli - 200 g - Czerwona papryka - 2 szt. (duża) - Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia - Cebula - 1 szt. - Ser Ricotta - 50 g - Ząbek czosnku - Bazylia, pieprz

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Instrukcje dotyczące przyrządzenia

    • Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
  3. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera

    Informacje dot. stylu życia

    Organiczne

  4. Oświadczenia żywieniowe

    źródło białka

    Pozostałe informacje

    Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 Rolnictwo UE

    O producencie

    Jak zawsze Gwarantuję najwyższą jakość Jaroslav Pavel Fabijański

    Opis produktu

    Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat. Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka? Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie...

    Logotypy stron trzecich

    • Wstęga Möbiusa
    • Unijne logo rolnictwa ekologicznego

    Kontakt

    Fabijański Sp. z o.o.

  5. Marka standaryzowana

    • Marka - Unbranded

    Cechy

    • źródło białka
    • 100% mąki z semoliny

Pastificio Fabiani Ekologiczny makaron z pszenicy durum na wodzie źródlanej fusili 400 g - artykuły

Brak wyników
Reklama