Reklama
Tagi

Morliny Kiełbasa krakowska parzona - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Morliny Kiełbasa krakowska parzona" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Morliny Kiełbasa krakowska parzona - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,2
    Białko (g)15
    w tym cukry (g)1
    Węglowodany (g)2,5
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)3,2
    Tłuszcz (g)8
    Wartość energetyczna (kcal)142
    Wartość energetyczna (kJ)594

    Informacje o alergenach

    Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), seler i gorczycę.

    Składniki

    • aromat dymu wędzarniczego
    • substancja konserwująca: azotyn sodu
    • ekstrakty roślinne
    • białko wieprzowe
    • wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
    • przyprawy
    • regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octan potasu, mleczan potasu
    • przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, kwas izoaskorbinowy
    • glukoza
    • substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, mączka chleba świętojańskiego
    • stabilizatory: trifosforany, difosforany, polifosforany
    • białko sojowe
    • sól
    • skrobia ziemniaczana
    • woda
    • mięso wieprzowe 66 %
  2. date_marking_type

    Należy spożyć do …

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. O marce

    Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny

    Kontakt

    Animex Foods sp. z o.o.

  4. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Może zawierać
    • Soja - Zawiera
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
    • Jęczmień - Może zawierać
  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kiełbasa krakowska parzona. Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona w osłonce niejadalnej.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Morliny

    Marka

    Morliny

Morliny Kiełbasa krakowska parzona - artykuły

Brak wyników
Reklama