Tagi
Mediterranea Makaron jajeczny z jaj ściółkowych z boćwiną 250 g - oferty i gazetki promocyjne
Nowy smak tradycji z tajemnicą włoską
Makarony produkowane w technologii wytłaczania al bronzo przed skręceniem mają długość 38 cm!
Dlatego pamiętaj !!!
Aby uzyskać długie wstążki należy zamieszać makaron przed końcem gotowania, żeby gniazda się rozwiązały
Dzięki uzyskanej porowatej strukturze sos pozostaje na makaronie.
Najwyższa jakość makaronu
Nasz specjalny, wydłużony sposób suszenia makaronu Mediterranea sprawia, że dzięki niemu otrzymujemy niepowtarzalny smak i aromat.
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,07 Białko (g) 16,5 Błonnik (g) 5,5 w tym cukry (g) 5,3 Węglowodany (g) 68,2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,8 Tłuszcz (g) 3 Wartość energetyczna (kcal) 369 Wartość energetyczna (kJ) 1562 Składniki
- boćwina w proszku 3 %
- sproszkowane jaja kurze z chowu sciółkowego w ilości odpowiadającej 3 jajom na 1 kg mąki
- woda
- pszenica twarda durum [semolina]