Tagi

Kucharek Sos pieczeniowy ciemny 28 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Kucharek Sos pieczeniowy ciemny 28 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Reklama

Kucharek Sos pieczeniowy ciemny 28 g - gazetki promocyjne

Okazje na codzienne produkty - Delikatesy CezarDelikatesy CEZAR
-

Gazetka Delikatesy CEZAR

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100ml
    Sól (g)1,9
    Białko (g)0,6
    w tym cukry (g)0,7
    Węglowodany (g)5,6
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0,1
    Tłuszcz (g)0,5
    Wartość energetyczna (kcal)28
    Wartość energetyczna (kJ)117

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: jaja, soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.

    Składniki

    • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
    • pieprz czarny
    • majeranek (0,5 %)
    • barwnik: karmel amoniakalny
    • olej rzepakowy
    • papryka słodka
    • aromaty
    • wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
    • śmietanka w proszku (zawiera mleko, laktozę)
    • warzywa suszone (4,8 %) : cebula, czosnek
    • maltodekstryna
    • cukier
    • skrobia modyfikowana
    • sól
    • mąka pszenna
    • skrobia kukurydziana
  2. Przepisy

    Wypróbuj również sos: śliwkowy z miodem Składniki: - 1 mała cebula - 2 łyżki miodu - 100 g suszonych śliwek - 100 ml czerwonego wina Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na oleju, dodaj miód oraz namoczone w winie i przekrojone na pół śliwki. Po minucie zalej przygotowanym Sosem pieczeniowym ciemnym Kucharek i wymieszaj. myśliwski Składniki: - 4 plastry chudego boczku - 1 mała cebula - 1 ząbek czosnku - 2 pomidory - 1 łyżka Musztardy rosyjskiej Prymat Boczek i cebulę pokrój w kostkę, czosnek w plastry i podsmaż razem. Dodaj obrane, oczyszczone z nasion i pokrojone w kostkę pomidory. Po minucie zalej przygotowanym Sosem pieczeniowym ciemnym Kucharek, dodaj musztardę i wymieszaj. Gotowy sos można posypać posiekaną natką pietruszki. pieprzowy na koniaku Składniki: - 1 łyżka Pieprzu kolorowego ziarnistego Prymat - 1 łyżka Musztardy kremskiej Prymat - 1 łyżka Kaparów Smak - 50 ml koniaku - 1 mała cebula - 1 łyżka masła W moździerzu utłucz ziarna kolorowego pieprzu. Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na maśle, dodaj pieprz, musztardę, koniak i posiekane kapary. Po minucie całość zalej przygotowanym Sosem pieczeniowym ciemnym Kucharek.

    Przygotowanie i stosowanie

    Przygotuj klasyczny sos pieczeniowy ciemny w 1 minutę Krok 1 Zawartość opakowania (28 g) rozpuść w 300 ml zimnej wody i wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj na małym ogniu ok. 1 minutę, energicznie mieszając. Życzymy smacznego!

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  3. Cechy

    bez dodatku: tłuszczów utwardzonych

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Sos pieczeniowy ciemny w proszku.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Kucharek

    Marka

    Kucharek

  4. Dodatkowe informacje

    Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

    Kontakt

    Prymat sp. z o.o.

  5. Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Zawiera
    • Soja - Może zawierać
    • Orzeszki ziemne - Może zawierać
    • Gorczyca - Może zawierać
    • Mleko - Zawiera
    • Jaja - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać

Kucharek Sos pieczeniowy ciemny 28 g - artykuły

Brak wyników
Reklama