Tagi

Jamar Ocet jabłkowy 6 % kwasowości 500 ml - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Jamar Ocet jabłkowy 6 % kwasowości 500 ml" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Jamar Ocet jabłkowy 6 % kwasowości 500 ml". Sprawdź podobne oferty:

Reklama

Jamar Ocet jabłkowy 6 % kwasowości 500 ml - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Przepisy

    Przepis na smażone śledzie marynowane Zalewa: - Woda - 1,5 szklanki - Ocet jabłkowy 6% Jamar - 1 szklanka - Cukier - 3,5 łyżki - Sól - 1,5 łyżeczki - Cebula - 1 sztuka - Czosnek - 2 ząbki - Gorczyca w ziarnach - 1 łyżeczka - Liście laurowe - 6 sztuk - Pieprz kolorowy - 1 łyżeczka. Składniki: - Surowe filety śledzi, płotek lub okoni - 1 kg - mąka, sól. Wykonanie: Ryby pokroić na mniejsze kawałki, obtoczyć w mące z solą i usmażyć na złoty kolor. Czosnek i cebulę obrać, pokroić w plasterki, ułożyć wraz z usmażoną rybą w słoikach. Wodę z pozostałymi przyprawami doprowadzić do wrzenia. Wlać ocet. Ostudzić zalewę. Zalać nią ryby, po równo rozdzielając przyprawy do słoiczków. Zakręcić, odstawić do lodówki na 24 godziny. Smacznego śledzika w marynacie :)

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 25
    • Min. temp. °C - 0

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.

    Przygotowanie i stosowanie

    Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
  2. Kontakt

    ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.

  3. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ocet jabłkowy 6 % kwasowości.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Jamar

    Cechy

    • Produkt polski
    • do marynat, sosów, dipów
    • na wodzie ze źródeł jurajskich
    • 100 % naturalny

    Marka

    Jamar

Jamar Ocet jabłkowy 6 % kwasowości 500 ml - artykuły

Brak wyników
Reklama