365
Tagi
Goliard Makaron 5 jajeczny nitki wyborne 250 g - oferty i gazetki promocyjne
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
Goliard Makaron 5 jajeczny nitki wyborne 250 g - gazetki promocyjne
Informacje o produkcie
Obliczona wartość odżywcza
na 100g Sól (g) 0,01 Białko (g) 5 Błonnik (g) 1,4 w tym cukry (g) 1 Węglowodany (g) 21 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,3 Tłuszcz (g) 1,2 Wartość energetyczna (kcal) 118 Wartość energetyczna (kJ) 498 Składniki
- pasteryzowana masa jajowa 20 % (odpowiada proporcji 5 jaj na 1 kg mąki)
- semolina - mąka z pszenicy durum