Tagi
E. Wedel Czekolada mocno gorzka 80% 80 g - oferty i gazetki promocyjne
Gdy chcesz sięgnąć po coś słodkiego... wybierasz sprawdzone przyjemności? Z pewnością należą do nich kosteczki czekolady gorzkiej, które cudownie rozpływają się w ustach.
Krucha gorzka czekolada to przysmak dla najbardziej wyrafinowanych smakoszy. Zawartość 80% starannie wyselekcjonowanego kakao gwarantuje przyjemność, którą odczuwa się wszystkimi zmysłami. Co cię w niej zachwyci? Głęboki, pełny smak i na długo zapadający w pamięć intensywny aromat.
Mocno gorzka to również idealna czekolada do gotowania. Z jej pomocą stworzysz niezwykle przyjemny deser czekoladowy lub bajeczne w smaku brownie.
Posmakuj wedlowskiej Czekolady Mocno Gorzkiej!
• Niezwykle wyrazista czekolada ciemna
• 80% kakao
• Idealna do degustacji solo, jak i jako dodatek do potraw i deserów
• Tabliczka 80 g
Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "E. Wedel Czekolada mocno gorzka 80% 80 g". Sprawdź podobne oferty:
Informacje o produkcie
reference_intake_statement
- Reference Intake Statement - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2000 kcal). RWS - Referencyjna Wartość Spożycia.
Pozostałe informacje o wartościach odżywczych
Produkt zawiera 6 porcji x 3 kostki (~13,3 g).
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
100 g Wartość energetyczna 558 kcal / 2306 kJ 13,3 g Wartość energetyczna 74 kcal / 307 kJ / 3.70% Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2000 kcal). Obliczona wartość odżywcza
Wartość odżywcza 13,3 g na 100g Magnez (mg) 38 283 Sól (g) 0,01 0,02 Białko (g) 1,4 10 Błonnik (g) 2,1 16 w tym cukry (g) 2,2 16 Węglowodany (g) 2,8 21 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,6 27 Tłuszcz (g) 5,9 45 Wartość energetyczna (kcal) 74 558 Wartość energetyczna (kJ) 307 2306 Informacje o alergenach
Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, mleko, zboża (gluten), jaja.
Składniki
- Masa kakaowa minimum 80 %
- emulgator (lecytyny sojowe)
- aromat
- tłuszcz kakaowy
- cukier
- kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
- miazga kakaowa