25% taniej!
385

Maluta Jogurt typ bałkański 340 g

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,15
    Białko (g)4,2
    w tym cukry (g)5
    Węglowodany (g)5
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)6,4
    Tłuszcz (g)9
    Wartość energetyczna (kcal)118
    Wartość energetyczna (kJ)489

    Składniki

    • żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
    • białka mleka
    • mleko w proszku odtłuszczone
    • śmietanka pasteryzowana
    • mleko pełne pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze. od +2 °C do +8 °C.

    Przygotowanie i stosowanie

    Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Kontakt

    Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Jogurt naturalny.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Maluta

    Cechy

    • *więcej na www.maluta.pl
    • z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
    • doskonały jogurt od Maluty

    Marka

    Maluta

Reklama