219

Maluta Jogurt naturalny pełnomleczny 180 g

Włącz powiadomienia o ulubionych produktach:

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)0,1
    Białko (g)7,6
    w tym cukry (g)3,4
    Węglowodany (g)3,4
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)5,3
    Tłuszcz (g)7,8
    Wartość energetyczna (kcal)114
    Wartość energetyczna (kJ)476

    Składniki

    • żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
    • mleko pasteryzowane
  2. date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Należy spożyć do: data przydatności i nr partii produkcyjnej podano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. Kontakt

    Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Jogurt naturalny bez laktozy.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Maluta

    Cechy

    • ***więcej na www.maluta.pl
    • **Zawartość laktozy <0,01 g / 100 g
    • *jedna porcja
    • 180 g ~ 2 szklanki mleka pełnego
    • z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym***
    • bez laktozy**
    • tylko 2 składniki
    • intensywnie smaczny
    • bez mleka w proszku

    Marka

    Maluta

Reklama