539

Lazur Ser pleśniowy srebrzysty 100 g

Reklama

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,5
    Białko (g)18
    w tym cukry (g)0
    Węglowodany (g)1,8
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)20
    Tłuszcz (g)30
    Wartość energetyczna (kcal)349
    Wartość energetyczna (kJ)1447

    Informacje o alergenach

    PRODUKT BEZGLUTENOWY

    Składniki

    • szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
    • kultury bakterii Bifidobacterium BB-12
    • bakterie fermentacji mlekowej
    • stabilizator chlorek wapnia
    • sól
    • mleko pełne pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 6
    • Min. temp. °C - 1

    Przechowywanie

    Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Informacje dot. stylu życia

    Bezglutenowy

    Dodatki

    • konserwanty - Nie zawiera
    • Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
    • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
  4. contact_address

    63-460 Nowe Skalmierzyce, ul. Kaliska 44

    O producencie

    Sery pleśniowe produkujemy od 1959

    Kontakt

    LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych

  5. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Ser pleśniowy srebrzysty.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Lazur

    Cechy

    • wyprodukowano bez stosowania GMO
    • Poznaj Dobrą Żywność
    • Produkt polski
    • bez konserwantów, prosty skład
    • delikatny i kremowy smak

    Marka

    Lazur

Reklama