Tagi

Serovia Ser mozzypki wędzone dymem 144 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Serovia Ser mozzypki wędzone dymem 144 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Serki wędzone Mozzypki są wyjątkowe, ponieważ produkowane są tą samą metodą, co mozzarella. Mają zwartą i jednorodną konsystencję, o wyraźnie słono-wędzonym smaku. Złoto-brązowa skórka jest pełna dymnego zapachu, który przechodzi do wnętrza serków. Metoda produkcji mozzypków sprawia, że podczas grillowania lub zapiekania, nie stają się one „gumowate", a przyjemnie ciągnące.

Reklama

Serovia Ser mozzypki wędzone dymem 144 g - gazetki promocyjne

Noworoczne przysmaki - Chata PolskaChata Polska
-

Gazetka Chata Polska

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Sól (g)2,4
    Białko (g)26
    w tym cukry (g)0,6
    Węglowodany (g)5,9
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)16
    Tłuszcz (g)23
    Wartość energetyczna (kcal)335
    Wartość energetyczna (kJ)1393

    Składniki

    • kultury bakterii mlekowych
    • podpuszczka mikrobiologiczna
    • sól
    • MLEKO pasteryzowane
  2. Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 8
    • Min. temp. °C - 0

    date_marking_type

    Najlepiej spożyć przed …

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - dzień/dni

    Przechowywanie

    Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0 °C do +8 °C i spożyć w ciągu 3 dni.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Dodatki

    • konserwanty - Nie zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Mleko - Zawiera
  4. s_eo_metatag

    • ser wędzony
    • Mozzypki wędzone
    • ser na grilla
  5. O marce

    Serovia Filharmonia smaku

    Opis produktu

    Serki wędzone Mozzypki są wyjątkowe, ponieważ produkowane są tą samą metodą, co mozzarella. Mają zwartą i jednorodną konsystencję, o wyraźnie słono-wędzonym smaku. Złoto-brązowa skórka jest pełna dymnego zapachu, który przechodzi do wnętrza serków. Metoda produkcji mozzypków sprawia, że podczas grillowania lub zapiekania, nie stają się one „gumowate", a przyjemnie ciągnące.

    Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    Kontakt

    Lumiko Sp. z o.o.

  6. Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Mozzypki wędzone dymem. Ser z masy parzonej, wędzony.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Serovia

    Cechy

    • doskonałe na zimno i ciepło!
    • produkowane jak mozzarella
    • bez konserwantów
    • 100 % z polskiego mleka
    • Produkt polski

    Marka

    Serovia

Serovia Ser mozzypki wędzone dymem 144 g - artykuły

Brak wyników
Reklama