Reklama
Tagi

Seko Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - oferty i gazetki promocyjne

Dodaj frazę "Seko Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g" do ulubionych, a otrzymasz powiadomienia o nowych ofertach
Śledź w sosie koperkowym. Wystarczy dodać ziemniaki i obiad gotowy!

Obecnie nie posiadamy produktów i gazetek z tagiem "Seko Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g". Sprawdź podobne oferty:

Seko Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - gazetki promocyjne

Brak wyników

Informacje o produkcie

  1. Obliczona wartość odżywcza

    na 100g
    Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g)2,6
    Sól (g)1,6
    Białko (g)6
    w tym cukry (g)5,2
    Węglowodany (g)6,2
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)3,2
    Tłuszcz (g)28
    Wartość energetyczna (kcal)297
    Wartość energetyczna (kJ)1228

    Informacje o alergenach

    Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, seler i gluten (z pszenicy i owsa).

    Składniki

    • jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy)
    • ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, ekstrakt kopru)
    • cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy)
    • kawałki marynowanych filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry 36 % [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy]
    • sos koperkowy 51 % [olej rzepakowy, woda, śmietanka, cukier, żółtko jaja w proszku, ocet spirytusowy, sos jogurtowy (jogurt, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny), sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koper suszony 0,2 %, substancje zagęszczające: guma quar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromat gorczycy]
  2. date_marking_type

    Należy spożyć do …

    Trwałość po otwarciu

    • Trwałość po otwarciu - Godziny

    Warunki przechowywania

    • Maks. temp. °C - 7
    • Min. temp. °C - 2

    Przechowywanie

    Należy spożyć do: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.

    Rodzaj przechowywania

    • Typ - Schładzać
  3. Opis alternatywny

    • Optimised Product Description - SEKO Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g

    Cechy

    wysoka zawartość omega-3

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Kawałki marynowanych filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry w sosie koperkowym.

    Marka standaryzowana

    • Marka - Seko

    Marka

    Seko

  4. Dodatki

    • konserwanty - Zawiera
    • Smaki / Aromaty - Zawiera
    • Przeciwutleniacze - Zawiera

    Zalecenia dla alergików

    • Pszenica - Może zawierać
    • Soja - Może zawierać
    • Owies - Może zawierać
    • Gorczyca - Zawiera
    • Mleko - Zawiera
    • Ryba - Zawiera
    • Jaja - Zawiera
    • Skorupiaki - Może zawierać
    • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
    • Seler - Może zawierać
  5. Oświadczenia żywieniowe

    wysoka zawartość omega-3

    Logotypy stron trzecich

    Znak weterynaryjny na opakowaniu

    O marce

    Seko na fali smaku

    Opis produktu

    Śledź w sosie koperkowym. Wystarczy dodać ziemniaki i obiad gotowy!

    Kontakt

    SEKO S.A.

Seko Filety śledziowe w sosie koperkowym 250 g - artykuły

Brak wyników
Reklama